Hello!

Voorstellen!

 

Hallo, ik ben Janneke Kennekens en ben trotse moeder van Robyn (9), Olivier (7) & Felipe (1) en ben verloofd met mijn vriend Marc. (jaaaaa, er gaat hier binnenkort getrouwd worden!) Moet er wel bij zeggen al sinds 2015 maar ons kleine Felipske kwam er eerst nog even tussendoor ;) en toen een verhuizing, en daar was de lange baan ;)

 

Als drukke huismoeder ren ik van de keuken, naar school, weer naar huis, naar de box, "babykamer" .. weer naar de box.. & dan mag ik weer naar school om de kids op te halen. Jullie zullen het allemaal wel herkennen en wat vind ik dit stiekem ook heel leuk. Maar natuurlijk zit er ook een ambitieus persoon in mij en vind ik het heerlijk om met mijn bakkie latte macchiato achter de computer te gaan zitten om nieuwe kaartjes te ontwerpen. Even dwaal ik af van de drukte en zit ik helemaal in mijn creatieve wereld en laat ik mij los op inspiratiebeelden op pinterest en mijn eigen ideeën.

 

Bijna 10 jaar geleden ben ik hier mee begonnen toen ik op zoek was naar een hip kaartje voor mijn dochter Robyn. En echt... Waar was toen pinterest? of waar waren al die leuke foliedrukken van nu? Nergens! Toen mocht ik kiezen uit een standaard kaartje bij de lokale drukker. Voor mijn Robynnetje was dat natuurlijk niet goed genoeg en besloot zelf aan de gang te gaan. Met mijn grafische opleiding op het Sint Lucas was dit easiepeasie en ik kreeg het helemaal te pakken dat ik al een hele collectie had ontworpen voordat ik bij het uiteindelijke ontwerp kwam. Een website ontwerpen en mijn Studio was geboren (samen met mijn dochter). ❤

 

De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd op geboorte en trouwkaartjes en  grafisch ontwerp. Ik heb al voor vele families de kaartjes mogen ontwerpen & wat zo mooi is dat ze terug blijven komen zodat je de kindjes ook ziet opgroeien. Persoonlijker kan niet.

 

Welkom, op mijn website en ik wens jullie veel geluk toe!

 

Liefs,

Janneke

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 4
 • #1

  Danique (dinsdag, 27 juni 2017 13:29)

  Lieve Jans, ik vindt je website nu al mooi!! Ben benieuwd naar alles wat nog komen gaat. En vooral veel opdrachten binnen slepen en er iets moois van maken, maar dat kan jij wel :-)
  Ook zie ik graag het logo voor mijn bedrijf verschijnen, ben erg benieuwd.

  Dikke kus en liefs,
  Danique

 • #2

  Antoinet (dinsdag, 27 juni 2017 17:22)

  Hoi Janneke, geweldig heel veel succes
  Xxxx

 • #3

  Marleen (dinsdag, 27 juni 2017 20:58)

  Hey Janneke

  Heel veel succes met je nieuwe site! Gaat vast helemaal goedkomen!

  Liefs
  Marleen

 • #4

  Ortwin (dinsdag, 27 juni 2017 23:13)

  Hi Janneke,

  Ik als voormalige (en wellicht toekomstige :-D) klant kan bovenstaande alleen maar beamen; hippe kaartjes welke je nergens anders ziet, helemaal tailor-made-to-perfection. Ik wens je dan ook veel succes met je nieuwe website en onderneming - naast het drukke moederleven!

  Liefs, Ortwin