Papiersoorten

Standaard papiersoorten

 

Natuurkarton: 340 grams Stevig, mat, kleuren worden krachtig van kleur en de achtergrond blijft helder wit.

Deze populaire papiersoort wordt vaak gekozen.

 

Zijdeglans : 300 grams Een papiersoort met een matte glans en een wat gladder oppervlak. Wij gebruiken de 300 grams variatie waardoor je een heel stevig kaartje krijgt.

 

Tintoretto Gesso: Dit is een papier dat je kan vergelijken met aquarelpapier. Het is een ongestreken 250 of 300 g/m2 papier (naargelang dubbele of enkele kaart) met een gehamerde structuur. Ideaal voor kaarten met een tekening of het populaire aquarelthema zodat het net echt getekend of geschilderd lijkt. Dit papier is duurder dan het standaard mat papier.

 

Luxe papiersoorten + € 0,35

 

Oud-hollands:  Ben je op zoek naar een geboortekaartje met een structuurpapier, dan is Oud Hollands een leuke soort. Dit papier is een beetje off white waardoor het niet echt wit is.

 

Kraft: 300 grams

Deze prachtige matte klassiek papiersoort is wat bruinig en "gevlokt". Dit papiersoort is prachtig in combinatie met de letterpress stijl geboortekaartjes of met zwarte tekst.

 

Extra zwaar 600 grams  + € 1,00

 Dit zijn kartondikke kaarten die er echt uit springen. Je kan kiezen uit een Multiloft kaart zonder tussenlaag, dan heb je een zeer stevige kaart van >600 g/m2, of je kiest voor de standaard uitvoering met een tussenlaag, dan heb je een millimeter dikke kaart van >900g/m2. De tussen laag kan wit zijn, maar ook een kleur hebben. Multiloft is bovendien verkrijgbaar in wit, ivoorkleur én nu ook met kartonlook, perfect voor een eco-thema.