Hoe werkt het?

Stap 1: Kies je kaartje uit.

Welke kaartje past bij jullie? Groot Geluk design heeft een standaard collectie kaartjes. Ben jij op zoek naar een stoere, hippe of romantisch kaart? Of wil jij liever een exclusief kaartje op maat laten maken. Raak geïnspireerd door onze voorbeelden. Als je er één gekozen hebt kun je met aanpassen beginnen.

 

Stap 2: Bestellen

Ga naar het kopje bestellen en vul daar je gegevens in. Probeer het zo goed en uitgebreid uit te leggen of mail jouw schets naar info@grootgelukdesign.nl of bel gerust! Een afspraak maken behoort ook tot de mogelijkheden en dan ontwerpen we het kaartje samen. Hoe leuk is dat? Binnen 1-2 werkdagen ontvang je het proefkaartje in huis.

 

Stap 3: Proefdruk, enveloppen, kaarten bij jullie thuis of kaarten direct naar geadresseerden.

Enveloppen

Bestel gemakkelijk je enveloppen vooraf, dan kan je vast beginnen met adressen schrijven. Je betaald dan alleen de verzendkosten voor de enveloppen en niet bij de kaartjes. Bij de enveloppen kun je ook adreslabels bestellen. Die maken we dan samen met jou in orde. Neem vrijbijvend contact met ons op.

 

Kaarten bij jullie thuis

Je bent klaar met het ontwerpen van je kaart, alle gegevens kloppen. We hebben dan weer contact via de mail, app of telefonisch en gaan het pakket dan daar het verzendadres toe zenden. 

 

Extra service van Groot Geluk design: adresstickers in dezelfde stijl als je kaart.

Direct naar geadresseerden versturen Het is mogelijk om geadresseerden toe te voegen aan je adresboek of een excel mailen met alle adressen tegelijk. Groot Geluk design verzorgt dan de hele verzending van de kaarten. Maar wil je de kaartjes toch liever zelf versturen? Dat kan dan komen de kaartjes met stickers eerst jouw kant op.

 

Stap 4: Betaling.

Waarom geen Ideal?

Het is belangrijk dat je helemaal tevreden bent over je gemaakte keuze en daarom betaal je bij Groot Geluk design via bankoverschrijving.